Lasten synttäritarjoilut – vinkit lastenjuhliin

02.06.2024

Kaverisynttäreillä tärkeintä ovat hauskat ohjelmanumerot ja helpot tarjoilut, jotka maistuvat kaikille. Pizzat, prinsessakakku ja mokkapalat ovat lastenjuhlien varmoja hittejä.

Naposteltavaa lastenjuhliin – kokeile pizzaa

Lapset keskittyvät juhlissa mieluummin hauskaan tekemiseen kuin syömiseen. Tarjoilut voikin pitää yksinkertaisina ja määriltään pienempinä kuin aikuisten juhlissa. Lapsille varmasti maistuvia naposteltavia ovat sipsit, dippikasvikset, nakit ja lihapullat – sekä tietysti pizza!

Osta kaupasta pari erilaista Riitan Herkun Metri- ja Senttipizzaa. Lapsille mieluisia makuja ovat ainakin  Metripizza Hawai 750 g, Senttipizza Jauheliha 280 g ja Senttipizza Kana 280 g. Leikkaa pizzoista riittävän pieniä paloja, jotta lapset saavat ne suuhunsa parilla haukkaisulla. Varaudu myös pienten käsien sotkeutumiseen. Kosteuspyyhkeillä saat rasvaiset pikkunäpit puhtaaksi nopeasti, ja huonekalut säästyvät tahroilta.

Lasten synttärikakku ja makeat naposteltavat

Yksi lastenjuhlien kohokohdista on tietysti se, kun päivänsankari pääsee puhaltamaan kynttilät sammuksiin kakun päältä. Mutta millaiseen kakkuun kynttilät upotettaisiin? 

Lapsille melkein tärkeämpää kuin kakun hyvä maku on se, että se näyttää kivalta. Valitse synttäreille Riitan Herkun valmis kakku: se on aina onnistunut ja hyvän näköinen! Pienet prinsessat ilahtuvat tietysti prinsessakakusta, ja kinuskikakku maistuu lapsille aina. 

Halutessasi voit tuunata valmista kakkua lapsesi toiveiden mukaisesti asettamalla päälle esimerkiksi muutaman muovifiguurin, jotka poistetaan ennen kakun leikkaamista.

Lasten suosikkikakut Riitan Herkun valikoimista:

Katso täältä koko kakkuvalikoimamme! Löydät meiltä myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

synttäritarjoilut lapsille

Lastenjuhlien makeat naposteltavat

Kakun lisäksi lasten synttäreillä kannattaa olla tarjolla muutakin makeaa naposteltavaa. Karkit, keksit ja paloitellut hedelmät tekevät taatusti kauppansa. Leikkaa Riitan Herkun mokkapalat pieniin suihin sopiviksi annospaloiksi, ja lapset ihastuvat niihin varmasti.