Leipäjuusto-munakasmuffinit

Hauskat leipäjuustolla ja tomaatilla täytetyt munakasmuffinssit ovat täyttävä välipala tai aamiainen. Ne sopivat myös ketoruokavaliota noudattavan välipalaksi.

12 kpl   |   30 min

Ainekset

1 pkt (335 g) Riitan Herkku Leipäjuustoa
12 kananmunaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
öljyä

Valmistus

  1. Öljyä metallinen tai silikoninen muffinipelti kevyesti.
  2. Kuutioi leipäjuusto pienehköiksi kuutioiksi. Jaa juustokuutiot tasaisesti muffinipellin koloihin.
  3. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa munaseos tasaisesti muffinipellin koloihin.
  4. Huuhtele ja pilko kirsikkatomaatit. Ripottele ne muffinivuoan koloihin munaseoksen joukkoon.
  5. Paista munakasmuffineita 175 asteessa uunin alatasolla noin 15–20 minuuttia.
  6. Irrota munakasmuffinit vuoasta hieman jäähtyneinä.