Synttäritarjoilut – helpot tarjoilut syntymäpäiväjuhliin

02.06.2024

Lasten tai aikuisten syntymäpäiväjuhlat tulossa? Ihanat tarjottavat synttäreille syntyvät pizza- ja kakkubuffetista. Riitan Herkun valmiilla tuotteilla kokoat juhlapöydän vaikka vartissa.

Syntymäpäiväkakku helposti

Makeat tarjoilut synttärijuhliin syntyvät helpoimmin valmiista kakuista. Jo yksikin kakku riittää hyvin – jos vieraita on paljon, voit ostaa useamman kakun ja järjestää kakkubuffetin. Riitan Herkun Suomessa valmistetut kakut ja leivonnaiset ovat takuuvarmasti aina hyvänmakuisia. Muista kynttilät kakun päälle!

Riitan Herkun kakut synttäreille:

Katso täältä koko kakkuvalikoimamme! Löydät meiltä myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Mokkapalat ja muffinssit maistuvat synttärivieraille

Kakun lisäksi syntymäpäiväjuhlissa voi olla tarjolla myös muuta makeaa. Erityisesti lapsille maistuvat strösseleillä koristellut mokkapalat ja ihanat muffinssit. Meiltä löydät muffinsseja kolmessa eri maussa: porkkanamuffinssi, suklaamuffinssi ja sitruuna-kinuskimuffinssi

Kokoa hauska pizzabuffet

Pizzaa rakastavat sekä aikuiset että lapset. Maailman helpoin pizzabuffet syntyy hankkimalla kaupasta erimakuisia Riitan Herkun Metri- ja Senttipizzoja. Lämmitä pizzat uunissa tai mikrossa, ja leikkaa tarjolle sopiviksi paloiksi. Kun palat ovat riittävän pieniä, ne on helppo ja siisti syödä käsin ilman aterimia. 

Pizzabuffet synttäreille syntyy näin:

  • Osta tarjolle vieraiden määrän mukaan. Sopiva määrä pizzaa riippuu siitä, ovatko syöjät lapsia vai aikuisia ja onko tarjolla pizzan lisäksi muuta syötävää.
  • Varaa pöydän päähän (kertakäyttö)lautasia ja serviettejä, joihin vieraat voivat pyyhkiä kätensä. Aterimia ei pizzabuffetissa yleensä tarvita. 
  • Halutessasi voit koristella pizzoja ripottelemalla päälle esimerkiksi tuoretta rucolaa tai versoja.

Riitan Herkun pizzat: