Appenzeller Classic
Pastöroimattomasta alppilehmän maidosta valmistettu 3kk kypsynyt Sveitsin herkku! Juustoa pidetään kypsytyksen aikana suolaliemessä, jossa on joukossa yrttejä, viiniä/omenasiideriä ja mausteita. Tästä muodostuu juustolle ominainen hieman yrttinen maku, punertava kuori ja voimakas tuoksu. Käytetään, usein ruoanlaitossa, raclettessa tai juustolautasella. Maista ja ihastu!
Laktoositon, Tuontijuustot,
Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena kiekkona (ME 1x7kg), että valmiina 150g paloina (ME 6x150g).
Ainesosat
Pastöroimaton MAITO, suola, vesi, juoksute, hapate.
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1650 kJ / 394 kcal |
Rasvaa | 32 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 0 g |
Hiilihydraatteja | 0.4 g |
- joista sokereita | 0 g |
Proteiinia | 25 g |
Suolaa | 1.5 g |
Laktoosia | < 0.01 g |
Ravintokuituja | 0 g |