5/ 5

Appenzeller Classic

Pastöroimattomasta alppilehmän maidosta valmistettu 3kk kypsynyt Sveitsin herkku! Juustoa pidetään kypsytyksen aikana suolaliemessä, jossa on joukossa yrttejä, viiniä/omenasiideriä ja mausteita. Tästä muodostuu juustolle ominainen hieman yrttinen maku, punertava kuori ja voimakas tuoksu. Käytetään, usein ruoanlaitossa, raclettessa tai juustolautasella. Maista ja ihastu!

Laktoositon, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena kiekkona (ME 1x7kg), että valmiina 150g paloina (ME 6x150g).

Ainesosat

Pastöroimaton MAITO, suola, vesi, juoksute, hapate.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1650 kJ / 394 kcal
Rasvaa 32 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 0 g
Hiilihydraatteja 0.4 g
- joista sokereita 0 g
Proteiinia 25 g
Suolaa 1.5 g
Laktoosia < 0.01 g
Ravintokuituja 0 g

Tutustu myös: