Appenzeller Extra
Pastöroimattomasta maidosta valmistettu, vähintään 6 kuukautta kypsytetty sveitsiläinen klassikkojuusto. Juuston pintaan pestään kypsytyksen aikana yrtti-viini-suolaliuoksella, joka tuo juustoon voimakkaan, pikantin ja mausteisen maun.
Laktoositon, Tuontijuustot,
Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.7kg kiekkona, että valmiiksi tuorekelmuun pakattuina n.150g paloina.
Ainesosat
Pastöroimaton MAITO, maitohappobakteeri, ruokasuola, eläinperäinen tai mikrobiologinen juoksute, hapate.
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1615 kJ / 386 kcal |
Rasvaa | 32 g |
Hiilihydraatteja | 0.5 g |
Proteiinia | 25 g |
Suolaa | 1.5 g |
Laktoosia | < 0.01 g |
