5/ 5

Appenzeller Extra

Pastöroimattomasta lehmänmaidosta valmistettu juusto. Appenzeller Classicin tapaan juuston kypsytys ja maustamismenetelmät ovat samat, mutta extra saa kypsymisajakseen vähintään 6kk, joka tuo juustoon hieman enemmän vielä kovuutta, vahvaa makua ja luonnetta! Viinisuosituksena tamminen Chardonnay tai keskitanniininen Bordeaux.

Laktoositon, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään kokonaisena 7 kg kiekkona.

Ainesosat

Pastöroimaton MAITO, maitohappobakteeri, ruokasuola, eläinperäinen tai mikrobiologinen juoksute, hapate.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1615 kJ / 386 kcal
Rasvaa 32 g
Hiilihydraatteja 0.5 g
Proteiinia 25 g
Suolaa 1.5 g
Laktoosia < 0.01 g

Tutustu myös: