5/ 5

Appenzeller Extra

Pastöroimattomasta maidosta valmistettu, vähintään 6 kuukautta kypsytetty sveitsiläinen klassikkojuusto. Juuston pintaan pestään kypsytyksen aikana yrtti-viini-suolaliuoksella, joka tuo juustoon voimakkaan, pikantin ja mausteisen maun.

Laktoositon, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.7kg kiekkona, että valmiiksi tuorekelmuun pakattuina n.150g paloina.

Ainesosat

Pastöroimaton MAITO, maitohappobakteeri, ruokasuola, eläinperäinen tai mikrobiologinen juoksute, hapate.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1615 kJ / 386 kcal
Rasvaa 32 g
Hiilihydraatteja 0.5 g
Proteiinia 25 g
Suolaa 1.5 g
Laktoosia < 0.01 g

Tutustu myös: