5/ 5

Fourme d’Ambert A.O.C

Fourme on ranskalainen lehmänmaidosta valmistettu puolikova sinihomejuusto. Juustoa on kypsytetty vähintään 28 vuorokautta. Maultaan Fourme on pähkinäinen ja suhteellisen mieto. Parhaimmillaan juustolautasella viikunoiden kera tai ruoanlaitossa vaikka kohokkaissa tuomassa lisää makua!

Vähälaktoosinen, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.2kg kiekkona (ME 2xn.2kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).

Ainesosat

Pastöroitu lehmän MAITO, suola, eläinperäinen juoksute, hapate, Penicillium roqueforti.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1402 KJ / 338 Kcal
Rasvaa 28 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 20 g
Hiilihydraatteja 1,5 g
- joista sokereita 0,5 g
Proteiinia 20 g
Suolaa 2,1 g
Laktoosia <1 g
Ravintokuituja 0 g

Tutustu myös: