5/ 5

Gluteeniton puolukkajuustolevykakku 2250 g

Uusi gluteeniton puolukkajuustokakku on juuri sopivan kirpsakka ja täyteläinen samaan aikaan. Puolukkakiille viimeistelee kakun.

Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 94g/pala.

Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia.

 

Laktoositon, Gluteeniton,

Pakkauskoot: 1 x 2250 g

Ainesosat

Pohja: kananmuna, sokeri, tärkkelys (peruna, riisi), muunnettu tärkkelys (peruna), kasviöljy (rypsi, kookos), nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471, E322 (soijalesitiini)), kaakaojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, suola, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415). Täyte: vesi, kovetettu kasvirasva ja -öljy (palmurasva, auringonkukkaöljy), sokeri, pastöroitu kirnumaito, kerma, puolukkasose, stabilointiaineet (E420, E463), maitoproteiini, laktaasientsyymi, hapate, emulgointiaineet (E472e, E322 (auringonkukkalesitiini)), happamuudensäätöaine (E330), suola, perunatärkkelys (E1442), dekstroosi, gelatiini, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, säilöntäaine (E202), aromit, väri (E160a). Päällinen: sokeri, vesi, kylmäpuristettu puolukkatäysmehu, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E331), väri (E120), säilöntäaine (E202). Puolukkaa 4,4 % ja tuorejuustoa 9,5 %. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1236 kJ / 295 kcal
Rasvaa 17 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 7,8 g
Hiilihydraatteja 30 g
- joista sokereita 21 g
Proteiinia 6,3 g
Suolaa 0,55 g
Laktoosia 0 g
Ravintokuituja 0,6 g

Tutustu myös: