Puolukkajuustolevykakku 2250g, gluteeniton, paloiteltu
Uusi gluteeniton puolukkajuustokakku on juuri sopivan kirpsakka ja täyteläinen samaan aikaan. Puolukkakiille viimeistelee kakun.
Leikattu valmiiksi 24 palaan, palakoko 94g/pala.
Kypsä pakaste, sulatetaan kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä n. 4 tuntia.
Laktoositon, Gluteeniton,
Pakkauskoot: 1 x 2250 g
Ainesosat
Pohja: KANANMUNA, sokeri, tärkkelys (peruna, riisi), muunnettu tärkkelys (peruna), kasviöljy (rypsi, kookos), nostatusaineet (E450, E500), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471, E322 (SOIJALESITIINI)), kaakaojauhe, kaakaomassa, kaakaovoi, suola, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415). Täyte: Vesi, kovetettu kasvirasva ja -öljy (palmurasva, auringonkukkaöljy), sokeri, pastöroitu KIRNUMAITO, KERMA, puolukkasose, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, laktaasientsyymi, hapate, emulgointiaineet (E472e, E322 (auringonkukkalesitiini)), happamuudensäätöaine (E330), suola, perunatärkkelys (E1442), dekstroosi, gelatiini, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, säilöntäaine (E202), aromit, väri (E160a). Päällinen: sokeri, vesi, kylmäpuristettu puolukkatäysmehu, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E331), väri (E120), säilöntäaine (E202). Puolukaa 4,4 %, tuorejuustoa 9,5 %. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1236 kJ / 295 kcal |
Rasvaa | 17 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 7,8 g |
Hiilihydraatteja | 30 g |
- joista sokereita | 21 g |
Proteiinia | 6,3 g |
Suolaa | 0,55 g |
Laktoosia | 0 g |
Ravintokuituja | 0,6 g |