Iberico
Lampaan-, lehmän- ja vuohenmaidosta valmistettu espanjalainen puolikova juusto. Juustoa kypsytetään vähintään 90 päivää. Maultaan Iberico on miedohko ja helposti lähestyttävä, vaikka ei olisi suuri lampaan- ja vuohenmaitojuustojen ystävä. Käytetään erityisesti tapaksena, salaateissa ja juustolautasella herkutteluun.
Tuontijuustot,
Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.3kg kiekkona (ME 1xn.3kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, pastöroitu lampaanMAITO, pastöroitu vuohenMAITO, suola, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysotsyymi (KANANMUNA) (kuoressa säilöntäaine E235 ja väriaineet E100, E133, E160b).
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1673 kJ / 400 kcal |
Rasvaa | 33 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 21 g |
Hiilihydraatteja | 1.5 g |
- joista sokereita | 1 g |
Proteiinia | 24 g |
Suolaa | 1.7 g |