5/ 5

Iberico

Lampaan-, lehmän- ja vuohenmaidosta valmistettu espanjalainen puolikova juusto. Juustoa kypsytetään vähintään 90 päivää. Maultaan Iberico on miedohko ja helposti lähestyttävä, vaikka ei olisi suuri lampaan- ja vuohenmaitojuustojen ystävä. Käytetään erityisesti tapaksena, salaateissa ja juustolautasella herkutteluun.

Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.3kg kiekkona (ME 1xn.3kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).

Ainesosat

Pastöroitu MAITO, pastöroitu lampaanMAITO, pastöroitu vuohenMAITO, suola, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysotsyymi (KANANMUNA) (kuoressa säilöntäaine E235 ja väriaineet E100, E133, E160b).

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1673 kJ / 400 kcal
Rasvaa 33 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 21 g
Hiilihydraatteja 1.5 g
- joista sokereita 1 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 1.7 g
Laktoosia -
Ravintokuituja -

Tutustu myös: