Iberico
Lampaan-, lehmän- ja vuohenmaidosta valmistettu espanjalainen puolikova juusto. Juustoa kypsytetään vähintään 3 kuukautta ja se on maultaan lempeän kermainen ja miedohko. Soveltuu hienosti tapas- ja juustolautaselle sekä salaatteihin kuutioituna.
Tuontijuustot,
Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.3kg kiekkona (ME 1xn.3kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).
Ainesosat
Pastöroitu MAITO, pastöroitu lampaanMAITO, pastöroitu vuohenMAITO, suola, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysotsyymi (KANANMUNA) (kuoressa säilöntäaine E235 ja väriaineet E100, E133, E160b).
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1673 kJ / 400 kcal |
Rasvaa | 33 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 21 g |
Hiilihydraatteja | 1.5 g |
- joista sokereita | 1 g |
Proteiinia | 24 g |
Suolaa | 1.7 g |
