5/ 5

Iberico

Lampaan-, lehmän- ja vuohenmaidosta valmistettu espanjalainen puolikova juusto. Juustoa kypsytetään vähintään 3 kuukautta ja se on maultaan lempeän kermainen ja miedohko. Soveltuu hienosti tapas- ja juustolautaselle sekä salaatteihin kuutioituna.

Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.3kg kiekkona (ME 1xn.3kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).

Ainesosat

Pastöroitu MAITO, pastöroitu lampaanMAITO, pastöroitu vuohenMAITO, suola, juoksete, hapate, kalsiumkloridi, lysotsyymi (KANANMUNA) (kuoressa säilöntäaine E235 ja väriaineet E100, E133, E160b).

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1673 kJ / 400 kcal
Rasvaa 33 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 21 g
Hiilihydraatteja 1.5 g
- joista sokereita 1 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 1.7 g

Tutustu myös: