5/ 5

Kevytgouda 19 %

Gouda on saanut nimensä Etelä-Hollantilaisen kaupungin mukaan. Goudan valmistus on alkanut jo 600-luvulla. Pastöroidusta lehmänmaidosta valmistettu juusto on puolikova ja muodoltaan pulleareunainen kiekko, jonka paino on 5 – 10 kiloa. Mustakuorinen gouda on pidemmän kypsytyksensä ansiosta kovempi ja vahvemman makuinen kuin keltakuorinen. Täysrasvaisen goudan ohella nykyisin on saatavana myös kevyempiä vaihtoehtoja. Palapakattu.

Laktoositon, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: 400 g

Ainesosat

Pastöroitu MAITO, suola, hapate, eläinperäinen juoksute, väriaine (E160a), säilöntäaine (E251).

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1280 kJ / 307 kcal
Rasvaa 19 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 13 g
Hiilihydraatteja -
- joista sokereita -
Proteiinia 33 g
Suolaa 1.5 g
Laktoosia < 0.01 g
Ravintokuituja -

Tutustu myös: