5/ 5

Rahmkäse

Sveitsiläinen, Rahmlaib -juuston tyyppinen aromikas, keskivahva murukolojuusto. Se valmistetaan termisoidusta lehmänmaidosta ja kypsytetään 4 kuukauden ajan. Sopii hienosti juustolautaselle, leivän päälle ja uuniruokiin.

Laktoositon, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.4kg kiekkona, että valmiiksi tuorekelmuun pakattuina n.150g paloina.

Ainesosat

Lehmän MAITO, suola, juoksute, hapate

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1764 kJ / 422 kcal
Rasvaa 38g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 25g
Hiilihydraatteja 0,5g
- joista sokereita 0,1g
Proteiinia 22g
Suolaa 1,5g
Laktoosia <0,01

Tutustu myös: