Rahmkäse
Sveitsiläinen, Rahmlaib -juuston tyyppinen aromikas, keskivahva murukolojuusto. Se valmistetaan termisoidusta lehmänmaidosta ja kypsytetään 4 kuukauden ajan. Sopii hienosti juustolautaselle, leivän päälle ja uuniruokiin.
Laktoositon, Tuontijuustot,
Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.4kg kiekkona, että valmiiksi tuorekelmuun pakattuina n.150g paloina.
Ainesosat
Lehmän MAITO, suola, juoksute, hapate
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1764 kJ / 422 kcal |
Rasvaa | 38g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 25g |
Hiilihydraatteja | 0,5g |
- joista sokereita | 0,1g |
Proteiinia | 22g |
Suolaa | 1,5g |
Laktoosia | <0,01 |
