Tete De Moine
”Munkinpää juusto” valmistetaan pastöroimattomasta lehmänmaidosta ja kypsytetään 4-6kk Sveitsissä. Juustoa leikataan Girolle-nimisellä leikkurilla, jossa juustosta saadaan kauniita ruusukkeita. Tete sopii tarjottavaksi salaatin, ilmakuivatun kinkun ja tietenkin hillokkeiden kanssa. Alkuperänimi suojattu.
Tuontijuustot,
Ainesosat
Pastöroimaton MAITO, maitohappobakteeri, suola, eläinperäinen juoksute, hapate.
Ravintosisältö 100 g
| Energiaa | 1750 kJ / 419 kcal |
| Rasvaa | 33 g |
| - josta tyydyttyneet rasvahapot | 22 g |
| Hiilihydraatteja | ,.5 g |
| - joista sokereita | 0,1 g |
| Proteiinia | 25 g |
| Suolaa | 1,9 g |
| Laktoosia | < 0,01 g |
| Ravintokuituja | - |