5/ 5

Tete De Moine

”Munkinpää juusto” valmistetaan pastöroimattomasta lehmänmaidosta ja kypsytetään 4-6kk Sveitsissä. Juustoa leikataan Girolle-nimisellä leikkurilla, jossa juustosta saadaan kauniita ruusukkeita. Tete sopii tarjottavaksi salaatin, ilmakuivatun kinkun ja tietenkin hillokkeiden kanssa. Alkuperänimi suojattu.

Tuontijuustot,

Ainesosat

Pastöroimaton MAITO, MAITOhappobakteeri, ruokasuola, eläinperäinen juoksute, hapate.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1750 kJ / 419 kcal
Rasvaa 33 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 22 g
Hiilihydraatteja ,.5 g
- joista sokereita 0,1 g
Proteiinia 25 g
Suolaa 1,9 g
Laktoosia < 0,01 g
Ravintokuituja -

Tutustu myös: