Tete De Moine
”Munkinpää juusto” valmistetaan pastöroimattomasta lehmänmaidosta ja kypsytetään 4-6kk Sveitsissä. Juustoa leikataan Girolle-nimisellä leikkurilla, jossa juustosta saadaan kauniita ruusukkeita. Tete sopii tarjottavaksi salaatin, ilmakuivatun kinkun ja tietenkin hillokkeiden kanssa. Alkuperänimi suojattu.
Tuontijuustot,
Ainesosat
Pastöroimaton MAITO, MAITOhappobakteeri, ruokasuola, eläinperäinen juoksute, hapate.
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 1750 kJ / 419 kcal |
Rasvaa | 33 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 22 g |
Hiilihydraatteja | ,.5 g |
- joista sokereita | 0,1 g |
Proteiinia | 25 g |
Suolaa | 1,9 g |
Laktoosia | < 0,01 g |
Ravintokuituja | - |