5/ 5

Valkosipuli­sulatejuusto

Kolme monikäyttöistä ja maustettua juustoa. Yrttisulatejuusto – paprikalla ja yrteillä maustettu. Valkosipulisulatejuusto – mieto ja kermainen. Mustapippurisulatejuusto – runsaan pippurinen. Juustolautaselle ja ruuanlaittoon: keittoihin, täytteisiin ja lämpimiin leipiin.

Tuontijuustot,

Ainesosat

KERMA, MAITO, hapate, suola, stabilointiaineet (guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe), liivate, valkosipuli 2 %.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1420 kJ / 340 kcal
Rasvaa 33 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 21 g
Hiilihydraatteja 3 g
- joista sokereita 3 g
Proteiinia 8 g
Suolaa 0.8 g
Laktoosia -
Ravintokuituja -

Tutustu myös: