Tuotekuvastot

Mietitkö myyntierien kokoa tai tarvitsetko käyttöösi EAN-koodeja? Sähköisestä tuotekuvastostamme löydät kätevästi olennaiset tiedot vähittäiskaupan ja HoReCan myyntiin. Päivitämme tuotekuvastoa aktiivisesti, jotta pysyt ajan tasalla myös herkullisista ja myyvistä kausituotteistamme.

Kevät 2024

Riitan Herkku on vuonna 1986 perustettu pohjalainen perheyritys. Kauas on tultu siitä, kun Riitta Gustafsson myi pärekorista itse tekemäänsä leipäjuustoa. Leipäjuuston rinnalle on tullut muita perinteisiä juustoja, hilloja, kiisseleitä, keittoja, mehuja sekä monia muita herkkuja. Monipuolista ruoka-alan osaamistamme ohjaa vanha sanonta: ”Hyvään pyritään, mutta priimaa tuppaa tulemaan.” Tuotteissamme maistuvatkin aidot raaka-aineet ja rakkaus ruokaan.

Riitan Herkun ideologia perustuu ajatukseen, että sen, mitä syö, pitää olla hyvää. Haluamme tuoda markkinoille maistuvia tuotteita – makuja maalta ja maailmalta – ja tarjota täten maukkaita hetkiä arjesta juhlaan. Oman tuotannon tuotteiden raakaainevalinnassa suosimme puhtaita makuja ja suomalaista alkuperää. Tuontituotteilta vaadimme samoin laatua ja alkuperäisyyttä.

Katso kuvasto

HoReCa kevät 2024

Haluamme palvella ammattikeittiöiden tarpeita, niin HoReCa-puolen toimijoita kuin suurkeittiöitäkin. Useista tuotteistamme löytyykin ravintolaan sopiva vaihtoehto. Myyntierät olemme pitäneet pieninä, jotta pienilläkin toimijoilla olisi mahdollisuus hankkia tuotteitamme.

Kaipaatko innokasta kumppania ideoimaan uusia tapoja vastata asiakkaidesi tarpeisiin: uusia innostavia reseptejä, klassikkoruokia moderniin tyyliin, kokonaan uusia tuotteita? Tarjoamme myös räätälöityjä tuoteratkaisuja! Monipuolisen tuotevalikoimamme ja joustavien toimintatapojemme ansiosta voimme muokata tuotteitamme ja pakkauksiamme myös HoReCa- ja sk-asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Katso kuvasto