Tule meille töihin!

Kasvava perheyrityksemme tarjoaa monentasoisia työmahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Tarjoamme ura­mahdollisuuksia mm. elintarvikkeiden valmistuksessa, myynnissä, kunnossapidossa ja logistiikassa. Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Avoimet työpaikat:

Riitan Herkku

Etsimme nyt jakeluauton kuljettajaa/varastotyöntekijää Mustasaaren toimipisteeseen.

Työtehtävä pitää sisällään elintarvikkeiden jakelua kuorma-autolla. Jakelu tapahtuu meidän toimitilojen välillä sekä myös kauppoihin. Työhön kuuluu myös varastotyötä kuten lähetyksien keräilyä kylmä- ja pakkastiloissa. Lastaat ja puret kuormat itse, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää myös kuljettajan ammattipätevyyttä sekä vähintään C-luokan ajokorttia. Työvuorot ovat ma-pe klo 8–16. Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa jättää CV ja hakemus mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen madeleine.sabel@riitanherkku.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Christer Sabel puh. 0500367435.

Dagsfood Oy on Riitan Herkku Oy:n tytäryhtiö, yhtiö valmistaa mehuja ja keittoja kuluttajille ja teollisuuteen.

Etsimme nyt tehokasta ja tarkkaa prosessinhoitajaa vakituiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu toteuttaa ja valvoa mehujen ja keittojen valmistus. Etsimämme henkilö omaa halun kehittyä ja pitää haasteista. Olet vikkelä oppimaan ja osaat työskennellä itsenäisesti.

Työ edellyttää tuotantoprosessien ja erilaisten laitteiden ja koneiden tuntemusta sekä prosessien säätötoimenpiteiden hallinta. Tekninen ymmärtäminen on tärkeää sillä häiriöt ja vikatilanteet edellyttävät kykyä nopeaan päätöksentekoon ja toimintaan. Käytät työssäsi myös trukkia, joten sinulla on tähän oltava ajotaidot.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealojen työehtosopimusta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa jättää CV ja hakemus mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen madeleine.sabel@riitanherkku.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marina Sabel puh. 0505265357.

Härmäfood Oy/Voltti

Härmäfood Oy/Kimo

Kimossa valmistamme röpelöreunaiset ja muhkean kokoiset räiskäleemme. Paistamme lisäaineettomat herkut perinteiseen tyyliin ja täysmaitoon.

Etsimme nyt huoltomiestä Kimon tehtaalle.

Työskentelet tehtaan tuotantokoneiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöiden parissa. Odotamme sinulta ymmärrystä koneista ja laitteista sekä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä otetta tekemiseen. Sähkö- ja/tai automaatiokoulutus sekä hitsaustaidot katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Marina Sabel puh. 050 5265 357.

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen madeleine.sabel@riitanherkku.fi

  Avoin hakemus

   

  Henkilötiedot

   

  Haettava työtehtävä

  Haettavan työsuhteen luonne*
  VakituinenMääräaikainenTyöharjoitteluKesätyö

  Mustasaari
  ToimistoVarastoJuustolaHuolto

  Härmä
  TuotantoHuolto

  Kimo
  TuotantoHuolto

  Dagsmark
  TuotantoHuolto

  Intercheese
  Myyntityö

  Oletko valmis vuorotyöhön*
  KylläEn

  Peruskoulutus
  PeruskouluKansakouluLukio

  Ammatillinen koulutus
  AmmattikouluAmmattikorkeakouluYliopiosto / Korkeakoulu

  Kielitaito*
  SuomiRuotsiEnglantiMuu kieli

  Ajokortti
  A1ABCD1DET

  Olen ollut töissä Riitan Herkulla aikaisemmin:*
  KylläEn

   

  Liitteet

  Kuva:

  CV:

  Vapaa hakemus: