riitanherkku_header_mustikka
previous arrow
next arrow

Äkta smaker och inhemsk uppfinningsrikedom

Riitan Herkku Oy grundades 1986 i samband med att vi började tillverka traditionell bondost av finsk mjölk. Vi tillverkar än idag närproducerad mat med samma förkärlek och utan extra tillsatsämnen. Vi låter äkta smaker smaka!

Läs mer

Ansvarstagande

Vi vill ta vårt ansvar när det gäller miljöansvar och återvinning. Alla Riitan Herkkus plastförpackningar och omslagsförpackningar är återvinningsbara, liksom papp och kartong som används som transport- och försäljningsförpackningar. Var och en av våra fabriker arbetar enligt gällande regler för avfallshantering i området och exempelvis återvinns metall, glas, papper och bioavfall rutinmässigt.

Vi välkomnar gärna förslag och tips om hur vi kan arbeta ännu mer effektivt för att främja miljön!

Aktuellt

Läs våra senaste nyheter samt bekanta dig med våra nya produkter.

Cheesecake med salta nötter 650g

10.05.2021

På chokladbotten gräddig cheesecakefyllning med smak av salta nötter. Toppad med ett lager gelé med smak av salta nötter.

Läs mer

Vikta morotsplättar 100stx60g/6kg

06.05.2021

Frysta morotsplättar i förpackning med 100 stycken. Denna smaskiga version av plättar funkar till alla olika tillfällen och mat-portioner. ...

Läs mer

Vikta spenatplättar 100stx60/6kg

06.05.2021

Spenatplättar i förpackning med 100 stycken. Denna klassiska plättversion passar till alla olika tillfällen. Man kan tina upp just den pass...

Läs mer