5/ 5

Cambozola Classic

Saksassa valmistettu valko-sinihomejuusto, jossa yhdistyvät Ranskalaisen brien kepeys ja Italialaisen Gorgonzolan terävyys. Koostumukseltaan Cambozola on brien tapaan pehmeää ja nautitaan usein juustolautaselta makean hillon ja keksien kanssa. Viinisuosituksena puolikuiva valkoviini tasapainottaa juuston suolaisuutta ja terävyyttä.

Vähälaktoosinen, Tuontijuustot,

Pakkauskoot: Myydään sekä kokonaisena n.2,2kg kiekkona (ME 1×2,2kg), että valmiina n.150g paloina (ME 6xn.150g).

Ainesosat

Pastöroitu MAITO, KERMA, suola, mikrobiologinen juoksute, maitohappohapate, kypsyte käynniste.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 1801 kJ / 436 kcal
Rasvaa 42 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 28 g
Hiilihydraatteja < 0,5 g
- joista sokereita < 0,5 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 1,7 g
Laktoosia < 1 g

Tutustu myös: