Makiajuusto
Juhannus- eli makiajuusto on keski- ja pohjoispohjalainen perinneruoka, jota kutsutaan myös punaiseksi heraksi ja juustokeitoksi. Nimensä mukaisesti juhannusjuusto kuuluu nimenomaan juhannukseen ja laajemminkin kesäaikaan. Punainen herassa kelluva makea juusto nautitaan kylmänä, tyypillisesti jälkiruokana.
Omat juustot, Sesonkituotteet,
Pakkauskoot: 3 dl
Ainesosat
Pastöroitu maito, sokeri, maitojauhe, kananmuna, siirappi, mikrobiologinen juoksute, suola.
Ravintosisältö 100 g
Energiaa | 381 kJ / 91 kcal |
Rasvaa | 3,9 g |
- josta tyydyttyneet rasvahapot | 2,5 g |
Hiilihydraatteja | 10 g |
- joista sokereita | 7,2 g |
Proteiinia | 3,9 g |
Suolaa | 0.4 g |