5/ 5

Makiajuusto

Juhannus- eli makiajuusto on keski- ja pohjoispohjalainen perinneruoka, jota kutsutaan myös punaiseksi heraksi ja juustokeitoksi. Nimensä mukaisesti juhannusjuusto kuuluu nimenomaan juhannukseen ja laajemminkin kesäaikaan. Punainen herassa kelluva makea juusto nautitaan kylmänä, tyypillisesti jälkiruokana.

Omat juustot, Sesonkituotteet,

Pakkauskoot: 3 dl

Ainesosat

Pastöroitu maito, sokeri, maitojauhe, kananmuna, siirappi, mikrobiologinen juoksute, suola.

Ravintosisältö 100 g

Energiaa 381 kJ / 91 kcal
Rasvaa 3,9 g
- josta tyydyttyneet rasvahapot 2,5 g
Hiilihydraatteja 10 g
- joista sokereita 7,2 g
Proteiinia 3,9 g
Suolaa 0.4 g
Laktoosia -
Ravintokuituja -

Tutustu myös: